½ cană de rădăcină uscată de hortensie
½ cană de rădăcină de Eupatorium purpureum
½ cană de rădăcină de nalbă-mare
4 legături de pătrunjel proaspăt
Tinctură de splinuţă (Solidago virga-aurea) (omiteţi-o din reţetă dacă sunteţi alergic la ea)
Capsule de ghimbir
Capsule de strugurii-ursului
Glicerină vegetală
Concentrat de cireşe negre, 250 g
Vitamina B6, 250 mg
Oxid de magneziu, 300 mg sau ¼ cană de băutură verde
Măsuraţi câte ¼ cană
din fiecare rădăcină şi puneţi-le să se înmoaie împreună, în 10 căni de
apă rece de la robinet, folosind un container şi un capac nemetaIic
(poate fi chiar o farfurie obişnuită). După patru ore (sau peste
noapte), adăugaţi 250 g de concentrat
de cireşe negre, încălziţi până la fierbere şi fierbeţi la foc mic timp
de 20 minute. Beti ¼ cană imediat ce s-a răcit suficient. Turnaţi
restul printr-o strecurătoare de bambus într-un borcan steril din
sticlă, de jumătate de litru, şi în mai multe containere care se pot
congela. Puneţi în frigider borcanul din sticlă.
Căutati pătrunjel proaspăt la
un magazin care nu stropeşte produsele pe care le vinde (întrebaţi-l pe
proprietar). Fierbeţi pătrunjelul proaspăt intr-un litru de apa, dupa
ce-l spălaţi, timp de 3 minute. Beţi ¼ de cană când s-a răcorit
suficient. Puneţi la frigider jumătate de litru şi congelați cealaltă
jumătate. Aruncaţi pătrunjelul.
Doză: În fiecare dimineată,
turnati în aceeaşi carafă un sfert de cană mixtură de rădăcini şi
jumătate de cană apă de pătrunjel. Adăugaţi 20 de picături de tinctură
de splinuţă şi o lingură de glicerină. Beţi acest amestec pe parcursul
întregii zile. Ţineţi-o la rece. Nu o beți pe toată odată căci veţi avea
dureri de stomac şi veţi simţi presiune În vezica urinară. Dacă aveţi
stomacul sensibil, începeţi cu jumătate din această doză.
Păstraţi rădăcinile după prima
fierbere şi puneţi-le în congelator. După 13 zile, cănd rezerva începe
să se termine, fierbeţi aceleaşi rădăcini a doua oară, dar adăugaţi doar
6 căni de apă şi fierbeţi la foc mic doar 10 minute. Aceasta vă va
ajunge alte 8 zile, cu un total de trei săptămâni. Puteţi fierbe
rădăcinile şi a treia oară, dar eficienţa reţetei va scădea. Dacă aveţi o
problemă gravă, fierbeţi-le doar de două ori.
După trei săptămâni, repetaţi
cu plante proaspete. Este nevoie să folosiţi reţeta pentru detoxifierea
rinichilor timp de şase săptămâni pentru a avea rezultate bune şi chiar
mai mult timp, dacă aveţi probleme grave.
Luaţi, de asemenea:
• capsule de ghimbir: una la fiecare masă (3/zi)
• capsule de strugurii-ursului: una la micul dejun şi două la cină
• vitamina B6 (250 mg): una pe zi
• oxid de magneziu (300 mg): una pe zi
Luaţi aceste medicamente exact înainte de masă, pentru a evita eructaţiiIe.
Cateva observații asupra
acestei reţete: acest ceai din plante, precum şi pătrunjelul, se poate
deprecia repede. Încălziţi-l până dă în clocot Ia fiecare patru zile
dacă îl păstraţi în frigider; astfel se resterilizează. Dacă îl
sterilizaţi dimineaţa, îl puteţi lua la serviciu fără a-I mai ţine la
frigider (folosiţi un container de sticlă).
Cănd comandaţi plantele, aveţi
grijă! Firmele furnizoare de plante nu sunt toate la fel! Aceste
rădăcini trebuie să aibă un miros puternic. Dacă cele pe care le
cumpăraţi au miros slab, şi-au pierdut ingredientele active; mergeţi la
un alt furnizor. Pot fi folosite rădăcini proaspete. Nu utilizaţi pudră.
Hortensia (Hydrangea arborescens) este un arbust obișnuit, care face flori
Rădăcina de planta numită Eupatorium purpureum este o floare sălbatică
Rădăcina de nalbă-mare (Althea officinalis) este mucilaginoasă și înlătură durerile
Pătrunjelul proaspăt poate fi cumpărat de la aprozar
Pătrunjelul „fulgi” / măcinat și pătrunjelul uscat nu sunt bune
Splinuța este la fel de bună
și sub formă de tincture, dar se poate să aveți o reactive alergică din
cauza mirosului plantei. Dacă știți că sunteți allergic la această
plantă, nu o includeți in rețetă
Ghimbirul de la magazin este bun; îl puteți pune în capsule pentru uzul personal (mărimea 0,1 sau 00).
Probabil ca exista zeci de
plante care dizolva cristalele si pietrele de la rinichi. Daca gasiti
doar cateva dintre cele din reteta, aplicati totusi reteta; doar ca va
va trebui mai mult timp pentru a obtine rezultate. Retineti ca vitamina
B6 si magneziul, luate zilnic, pot impiedica formarea pietrelor de
oxalate. Dar acest lucru se intampla doar daca nu mai beti ceai obisnuit
sau cacao. Caiul contine 15,6 mg acid oxalic la o cana. Dintr-un pahar
mare de ceai rece puteti asimila peste 20 mg de acid oxalic. Treceti la
consumul ceaiurilor din plante. Cacaua si ciocolata contin, de asemenea,
prea mult acid oxalic pentru a fi folosite ca bauturi.
Amintiti-va,
de asemenea, ca atunci cand mancati prea multi fosfati, se formeaza
cristale de fosfati. Nivelul de fosfati este ridicat in difersele
sortimente de carne, paine, cereal, paste fainoase si bauturi
carbonatate. Consumati mai putine alimente din aceasta gama si cresteti
consumul de lapte (2%), fructe, legume si zarzavaturi. Beti cel putin 2
litri de apa pe zi.
Detoxifiati-va rinichii cel putin de doua ori pe an!
Puteti
dizolva toate pietrele de la rinichi in 3 saptamani, dar veti face
altele noi in 3 zile daca beti ceai, cacao si bauturi carbonatate.
Tag-uri:
Nucul negru, coaja de nuca neagra, Tinctura de nuc negru, detoxifiere, deparazitare, Deparazitarea organismului, Tinctura din coaja nucului negru, paraziti, Detoxifierea organismului, Cancer, capsulele de pelin, capsulele de cuisoare, Pelinul, wormwood, cuisoare, cloves, ornitina, cisteina, arginina, L-ornitina, L-cisteina, L-arginina, Niacinamida, Tratament 18 zile Dr. Huda Clark, Tratament detoxifiere ficat, Tratamente de detoxifiere si deparazitare, Tratamente de detoxifierea colonului
No comments:
Post a Comment